2024 SITE GLOBAL İSTANBUL’DA

İstanbul şehri, Society for Incentive Travel Excellence’in (SITE) 2024 yılı Global Konferansına 26-29 Şubat 2024 tarihlerinde ev sahipliği yapacak.

2024 SITE Global İstanbul’da yapılacak


Yarım asırlık bir geçmişe sahip olan ve 90 ülkede 2500’ün üzerinde üyesi bulunan SITE, 2024 SITE Global Konferansı ile sektörden yüzlerce katılımcı, incentive turizmi kapsamında katılımcı, incentive turizmi kapsamında İstanbul’da bir araya gelecek.

Site’nin amacı

SITE, segmentinin en iyi çözümlerini ve global bağlantılarını; üyeleri ve profesyonelleri ile bir araya getirerek ve geliştirerek incentive turizminin etkisini maksimum seviyeye çıkarmayı ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.Kuruluş, networking çalışmaları, çevrimiçi kaynaklar, eğitim ve sertifikalandırma yoluyla üyelerine hem küresel hem de yerel şubeler düzeyinde değer katıyor.SITE’ın konferans katılımcısı ülkeleri arasında ise Amerika Birleşik Devletleri İngiltere, Kanada, İrlanda, Fransa, İsviçre, İspanya, Meksika, Almanya, Arjantin, Aruba, Avusturya, Avustralya, Bahama, Belçika, Brezilya, Cayman Adaları, Çin, Hırvatistan, Kosta Rika, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İsrail, İtalya, Letonya, Hollanda, Panama, Portekiz, İskoçya, Singapur, Slovenya, Tayvan, Tayland, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Zimbabve ve Japonya yer alıyor.

İlk defa Türkiye

B2B etkinliğinin 2024 edisyonu gelecek Şubat ayında ilk defa Türkiye’de gerçekleştirilecek. Türkiye’de incentive turizminin gelişimi için yoğun bir çalışma içerisinde olan SITE Türkiye’nin İstanbul’da düzenleyeceği konferansa 500’den fazla sektör profesyonelinin katılması öngörülüyor.